Lajme

Aksion antidrogë tek parku i qytetit


Publikuar më:


1_1588

Lëvizjet e shpeshta, dhe të dyshimta, të disa personave në hapësirat e parkut të qytetit, kanë bërë që Policia e Kosovës të ndërmarrë një aksion antidrogë. Disa minuta më parë, më shumë se 10 pjesëtarë të PK-së kanë kontrolluar në detaje disa persona të cilët ishin në park.

KosovaPress ka siguruar fotografi, amatore, ku shihet se si policia po kontrollon një qytetar.

f

Comments
To Top