Ferizaj

Aksident trafiku me fatalitet në magjistralen Hani i Elezit- Kaçanik


Publikuar më:


Më datën 15.01.2021 rreth orës 18:00,në magjistralen Hani I Elezit-Kaçanik te vendi i quajtur Ura

e Kashanit , ka ndodhur aksidnet trafiku me fatalitet ku e involvuar ka qenë vetëm një automjet i

udhëtarëve e markës Suzuki Vitara.

Sipas informative të deritashme, deri te aksidenti dyshohet të ketë ardhur kur automjeti ishte duke

lëvizur nga Hani Elezit në drejtim të Kaqanikut dhe më të kaluar tunelin e parë për shkaqe të pa

njohura e humb kontrollin dhe kalon në anën e majtë të drejtimit të lëvizjes duke dalur nga rruga

dhe bije në humnerë me që rast vozitësi (H.Rr m/Kosovar ,47 vjeç,  nga lëndimet e marrura kishte

ndërruar jetë,ndërsa trupi i tij dhe vetura janë gjetur sot me 18.01.2021 rrethë orës 11:00.

Në lidhje me rastin është njoftuar edhe prokurori kydestar dhe me urdhër të prokurorit trupi i pa

jetë dërgohet për në obduksion.

To Top