Ferizaj

Aksident në rrugën Enver Topalli në Ferizaj, rrotullohet një makinë (Video)


Publikuar më:


Rreth ore 23 e 30 në rrugën “Enver Topalli, në lagjen Sallahane është vetkaksidentuar një makinë. Me këtë rast  makina është rrotulluar.

Në vandin e ngjarjes ndodhen polici dhe zjarrfikësit.

Sipas dëshmitarëve që kanë dërguar videot në redaksinë e Ferizajpress nuk ka persona në  rrezik jete.

To Top