Ferizaj

AKR në Ferizaj bëhet edhe me Forum të Gruas


Publikuar më:


Nën udhëheqjen e koordinatorit të AKR-së në Ferizaj,  Labinot Tahiri, u formua grupi punues i FORUMIT TË GRUAS, me kryesuese të grupit  Afërdita Sadriu.

Në takim prezentë ishte Koordinatorja e forumit të gruas në nivel qendror, Mirlindë Gashi, së bashku me anëtaren e Grupit Punues të Nivelit Qendror,  Makfire Sveqla, të cilat u priten nga zv/ koordinatori i AKR-së në Ferizaj  Ami Rexhepi.

Koordinatori i AKR-së në Ferizaj  Labinot Tahiri, mirëpriti formimin e këtij grupi dhe ofroj mbështetje të fuqishme në avancimin e pozitës së gruas në komunën e Ferizajt.

14054927_506271786229723_4186654618531427943_n 14137791_506271709563064_1193231160_n

14034920_506271796229722_369902707309546110_n

 

Comments
To Top