Ferizaj

Agron Bajraktari: Ushtria e Kosovës do të shënoj përgjithmonë në histori ditën e saj të themelimit, datën 14 dhjetor 2018.


Publikuar më:


Republika e Kosovës tashmë do të ketë djemtë dhe vajzat që do të kujdesen për sigurinë e qytetarëve, për të ardhmen tonë dhe të fëmijëve tanë, për të ardhmen e shtetit të lirë dhe të pavarur.

Për këtë ditë dha jetën komandanti legjendar, Adem Jashari dhe ranë në fushëbeteja shumë trima brez pas brezi. Ata u bënë ushtarë të lirisë e heronjë të historisë. Për këtë ditë, shumë intelektualë dhe atdhetarë lanë pjesë të jetës nëpër burgje. Për këtë ditë, nuk e kursyen mundin dhe djersën qytetarët e këtij vendi!

Jetoftë e fuqishme për jetë e mot Ushtria e Kosovës!
Urime!

Me respekt,
Prof. Dr. Agron Bajraktari, Rektor i Universitetit të Shkencave të Aplikuara në Ferizaj

To Top