Ferizaj

Agnesa 16 vjeçare është në luftë mes jetës dhe vdekjes, ka nevojë për ndihmën tonë


Publikuar më:


Agnesa Daka vetëm 16 vjeçare po lufton me vdekjen, dhe ka nevojë për ndihmën tonë.

Ajo gjendet e shtrirë në spital nën kujdesin e personelit mjekësor dhe shumë aparateve mjekësore, të cilat po e mbajnë në jetë.

Asaj i është rekomanduar për shërim të shkojë në shtetin e Turqisë, ndërsa operimi kushton 50 mijë euro, me shpresë që pas trajtimit të kthehet në vendlindje e shëruar.

Të gjithë ata që duan ta ndihmojnë Agnesën, mund ta bëjnë përmes kontaktit të familijarëve të saj, apo duke kontribuar në xhirollogaritë e mëposhtme:

Numri i telefonit të babait të Angesës:
Mehmet Daka 049824886

Numri i xhirollogarisë së babait të Agnesës:
Pro Credit Bank (Mehmet Daka) 1120127083000104

Për dërgesë të hollash nga vendet e jashtme:
IBAN: XK051120127083000104
SWIFT CODE: MBKOXKPRXXX

To Top