Ferizaj

Agim Aliu uron Kërshëndellat


Publikuar më:


Të dashur bashkëqytetarë të besimit të krishterë!

Iu rezervoj urimet më të ngrohta e dashuriplota me rastin e Krishtlindjes, festës që dha mesazhin ngadhnjimtar të racës njerëzore, lidhjes së pashkëputshme me besimin në Zot, shpresës dhe dëlirësisë. 
Me dëshirën që për ju dhe familjen tuaj të ketë gëzime e solidaritet, paqe dhe unitet,

Për shumë mote Krishtlindja!

To Top