Ferizaj

Agim Aliu uron familjet e komunitetit rom në ditën ndërkombëtare të tyre


Publikuar më:


Kryetari i Komunës së Ferizajt, Agim Aliu ka uruar qytetarët e komunitetit rom në ditën ndërkombëtare të tyre.

Aliu në urimin e tij ka vënë theksin në modelin e bashkëpunimit të kësaj komune me këtë komunitet.

“Me rastin e Ditës Ndërkombëtare të Romëve, Kryetari i Komunës, Agim Aliu uron gjithë familjet rome në Ferizaj dhe anembanë vendit, në ditën e tyre, duke vënë theksin tek modeli i bashkëpunimit që ka Komuna e Ferizajt me këtë komunitet, për të çuar përpara agjendën qytetare drejt përmbushjes së kërkesave të këtij komuniteti”, shkruan Aliu.

Kujtojmë që 8 prilli është Dita Ndërkombëtare e Romëve.


To Top