Ferizaj

Agim Aliu: U nisën për Austri edhe dy të lënduarit tjerë, shërim të shpejtë, Ferizaj po ju pret


Publikuar më:


Kryetari i Ferizajt, Agim Aliu, ka deklaruar se në këtë moment, edhe dy të lënduarit e tjerë nga shpërthimi në Ferizaj, po nisen drejt Austrisë për shërim të specializuar shëndetësor.

Ai ka falënderuar Turqinë  dhe Austrinë  që morën përsipër në tërësi shpenzimet e trajtimit, Ministrinë e Shëndetësisë dhe të gjithë aktorët e tjerë që në përgjigje të interesimit të vazhdueshëm të Komunës së Ferizajt, bënë të mundur kryerjen me sukses të këtij operacioni.

Shërim të shpejtë të gjithë të lënduarve, Ferizaj po ju pret!”, ka shkruar ai në Facebook.

To Top