Ferizaj

Agim Aliu: Përveç 3 kilometrave rrugë që asfaltuam sivjet në Greme, javën e ardhshme nis edhe furnizimi me ujë të pijshëm


Publikuar më:


Gremja, simbol i ekonomisë së zhvilluar rurale, po kompletohet çdo ditë me infrastrukturën rrugore, ndërtesa të rëndësisë së veçantë publike në dobi të qytetarëve e bizneseve të saj.

“Sot u asfaltuan edhe qindra metra rrugë në 3 kilometërshin e asfaltuar këtë vit në këtë fshat, për të vijuar javës ardhshme edhe me furnizimin me ujë të pijshëm, investime këto që fare dallueshëm, ndikojnë në përmirësimin e kushteve të jetesës së banorëve dhe lehtësinë e të bërit biznes.Ta gëzojnë banorët e bizneset e kësaj zone!” ka shkruar kryetari Agim Aliu

To Top