Ferizaj

Agim Aliu kërkon dënim meritor për kryesit e veprës ndaj 18 vjeçares


Publikuar më:


As më pak e as më shumë, sesa dënim meritor për kryesit e vra sjes së 18 vjeçares nga Ferizaj.

Përgëzime organeve të sigurisë dhe të akuzës për punën e tyre. Uroj që sa më shpejt të zbardhen të gjitha rrethanat e vra sjes që tronditi gjithë shoqërinë.

Familjes e gjithë shoqërisë, ngushëllime të sinqerta në emrin e të gjithë ferizajasve.

Qoftë e fundit kjo vepër maka bër, ka shkruar kryetari i Ferizajt Agim Aliu

To Top