Ferizaj

Agim Aliu: E paçim përgjithmonë Ushtrinë e Kosovës, e paçim përgjithmonë shtetin e Kosovës.


Publikuar më:


Ëndrra e stërgjyshërve tanë, sakrifica e tyre dhe gjaku i bijve e bijave tona farkëtuan Ushtrinë e Kosovës!
E paçim përgjithmonë Ushtrinë e Kosovës, e paçim përgjithmonë shtetin e Kosovës.

Lavdi Dëshmorëve të Kombit dhe të rënëve për liri të të gjitha epokave!

Urime Kosovë!

To Top