Ferizaj

Agim Aliu: 2021-tën po e nisim me mundësi të reja bashkëpunimi me Agjencinë Turke për Bashkëpunim dhe Koordinim (TIKA)


Publikuar më:


Në vitet paraprake, kjo agjenci shtetërore ndihmoi Ferizajn në fushën e bujqësisë dhe arsimit, gjersa këtë vit synojmë të avancojmë raportin tonë bashkëpunues edhe me projekte të tjera me rëndësi kapitale në fushën e shërbimeve publike.

Sot, prita në takim koordinatorin e TIKA-së për Kosovë, Cihan Dinçer të cilin fillimisht e falënderova për përkushtimin e autoriteteve turke, Ambasadës së saj në Kosovë për trajtimin jashtë vendit të të lënduarve nga shpërthimi i 5 Janarit në Ferizaj, porse edhe për thelbin e takimit të sotëm, projektet e reja për vitin 2021, ka shlruar kryetari i Ferizajt Agim Aliu.

Javëve në vijim, Komuna e Ferizajt do të përgatisë një vistër projektesh në fusha të ndryshme, mbështetjen për të cilat shpresojmë ta kemi gjatë këtij viti nga TIKA, ka thënë Aliu

To Top