Ferizaj

Adriatik Maloku dhe Taibe Ruli fitues të “TOP 8” për kadet


Publikuar më:


Në sallën e pingpongut të pallatit të rinisë, u organizuar turneu “TOP 8” për kadet/e, me pjesëmarrjen e kadetëve më të mirë në të dy gjinitë.

Të konkurrenca e femrave minikadetja nga Prizreni Taibe Ruli pa asnjë humbje u bë kampione edhe për TOP 8 Kadet, ndërsa të meshkujt dominoj Adriatik Maloku po ashtu me të gjitha fitore.

Tek meshkujt shumë ndeshjet ishin të barabarta, kjo vrehet më së miri te plasmani final, 4 lojtarë përfunduan me 4 fitore e 3 humbje, u dash të bëhen kalkulime të setave për të nxjerrë renditjen përfundimtare.

Tableat e plasmanit final.

To Top