Ferizaj

AAK në Ferizaj zgjedh kryesinë e degës


Publikuar më:


Pas përfundimit me sukses të punimeve të Kuvendit të IX- të zgjedhor (22 5. 2022), nën udhëheqjen e Kryetarit të degës, z. Xhavit Zariqi sot u mbajt mbledhja e parë e konstituimit të Këshillit të Përgjithshëm të degës së Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës në Ferizaj

Këshilli i Përgjithshëm, sot ka zgjedhur edhe Kryesinë e Degës së AAK-së, 2 nënkryetarë dhe Sekretarin e Përgjithshëm të degës.

Punimet e Këshillit të Përgjithshëm vazhduan pastaj me përcaktimin e orarit të takimeve të rregullta të Kryesisë së Degës dhe Këshillit të Përgjithshëm të Degës. Po ashtu, anëtarët e KP të degës së AAK-së diskutuan për shumë çështje organizative në funksion të zgjerimit dhe fuqizimit edhe më të madh të strukturave tona organizative!

Të gjithë anëtarësisë së gjerë të AAK-së, u urojmë konstituimin e organeve të reja drejtuese të degës si dhe shumë suksese në të ardhmen, sepse Aleanca është e sotmja dhe e ardhmja e komunës sonë dhe e shtetit tonë!

Kjo është kryesia e AAK-së  dega në Ferizaj

Xhavit Zariqi Kryetar

Fatmir Azizi Nënkryetar

Kushtrime Idrizi – Nënkryetare

Alberton Sahiti – Sekretare

Dukagjin Etemi- Anëtar

Arben Halili – Anëtar

Fahruk Hyseni-  Anëtar

Xhemile Murati-Shabani- Anëtare

Zymer Berisha-  Anëtar

Agnesa Bobi-Syla-  Anëtare

Arton Gavazi- Anëtar

Zymrie Haxhimusa- Anëtare

Ferat Neziri – Anëtar

Basri Syla-  Anëtar

Drenusha Topalli – Anëtare

Nexhmedin Bajrami – Anëtar

Ganimete Ahmeti – Anëtare

Blerin Lika – Anëtar

Mustaf Zejna – Anëtar

Denis Rashiti- Anëtar Anetar

Lavdie Omuri – Anëtare

To Top