Ferizaj

Rufki Halili nga Firaja ka nevojë për gjak


Publikuar më:


Rufki Haliti pas një aksidenti të rëndë  mbrëmë ne fshatin Firaj është në gjendje të rëndë shëndetësore. Ka probleme  me boshtin  kurrizor dhe ka nevojë për  gjak dhe mjete financiare. Operimi i tij bëhet të enjten. Gjendja e tij ekonomike është shumë e rëndë dhe ka nevojë për ndihmë. Ju lutem kush ka mundësi ta ndihmoj se zoti do të na shpërblen ta shpëtojmë një jetë të një të varfëri, thuhet në  një kërkesë lëshuar nga familjarët.

Mund të kontaktoni me familjarët e tij në këtë numër telefoni 045413144

13664744_10210115117689662_822373455_n

Comments
To Top