Ferizaj

Blindohet Gjykata Themelore në Ferizaj (Foto Lajm)


Publikuar më:


Gjykimi i grupit   të akuzuar për vepra penale rekrutimi për terrorizëm ka bërë që të merren masa sigure rreth  Gjykatës Themelore në Ferizaj.

Në Gjykatën Themelore në Ferizaj – Departamenti për Krime të Rënda  po vazhdon  gjykimi lidhur me rastin e Z.Q,  i akuzuar për dy vepra penale rekrutimi për terrorizëm nga neni 139 lidhur me nenin 31 të KPRK-së dhe nxitja e urrejtjes, përçarjes ose mos durimit kombëtar, racor, fetar apo etnik.

Gjykata 3 Gjykata 4 Gjykata 5 Gjykata 6 Gjykata1 Gjykata2

 

Comments
To Top