Ferizaj

Komuna e Kaçanikut dhe ‘Pastërtia’ marrëveshje për kryerjen e shërbimeve komunale


Publikuar më:


Kryetari i Komunës së Kaçanikut, Besim Ilazi ka nënshkruar “ Marrëveshjen për kryerjen e shërbimeve komunale” me Kompaninë Regjionale të Mbeturinave “ Pastërtia” nga Ferizaj, të cilën e përfaqësoi kryeshefi ekzekutiv, Dugagjin Etemi.
Kryetari i Komunës, Besim Ilazi, tha se përmes kësaj marrëveshjeje, synohet që të ngriten kapacitetet për shërbimet që u ofrohen qytetarëve në fushën e menaxhimit të mbeturinave.
Ndërkaq, kryeshefi ekzekutiv i kësaj kompanie, Dugagjin Hetemi, ka thënë se Njësia Operative e Kaçanikut është duke u munduar për menaxhim më efikas dhe cilësor të mbeturinave.

Comments
To Top