Ferizaj

Foto e pa parë më herët, atëherë kur të gjithë së bashku punonin për çështje kombëtare


Publikuar më:


Foto e pa pare me herët, Agim Bajrami Komandant Zefi( Dëshmor),Adem Salihaj deputet i LDK-se,Berat Luzha ish deputet i PDK-se dhe Remzi Elezi nënkryetar i Komunës se Kaçanikut.
Foto e bërë me 28 Nëntor 1991.
13100972_226281221080264_93368163_n

Comments
To Top