Ferizaj

Këto janë fshatrat dhe pjesë të qytetit që do të kenë ndërprerje të planifikuar të rrymës


Publikuar më:


Ferizaj – KEDS ka njoftuar për ndërprerjet e planifikuara për mirëmbajtjen e rrjetit nëpër distrikte

Më 17.04.2016 (e diel) në Ferizaj (Bibaj) do të shkyçet nga ora 07:00 deri në orën 11:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: rr. Vëllezërit Gërvalla, Rexhep Bislimi, Prizrenit, Driton Islami, 28Nentori, Ramadan Rexhepi dhe  Epopeja e Jezercit, Stacionin e Policisë, Spitali i Qytetit, Lagjja prapa Spitalit, FSK & Minexi , Salla e Sportit, Fabrika e Gypave, Fitorja dhe Fabrika e Bukës.

Fshatrat: Talinovc i Muhaxherëve, Sazli , Softaj, Papazi, Pojata, Rahovica, Fusha e Madhe, Lloshkobare, Llojza, Kosini, Slivova, Dremjaku, Talinovci i Jerlive, Prelezi i Jerlive, Prelezi i Muhaxherëve,

Shkyçja bëhet për shkak të realizimit të punimeve të planifikuara nga ekipet e KEDS-it, ndërrimi i TMRR-ve në Trafofushën T1 & T2, lidhjen 3-sistemëshe dhe revizion totale në NS 35 kV Ferizaji II.

Comments
To Top