Lajme

70 votues deri më tani në Tearcë


Publikuar më:


Maqedoni, zgjedhjet

“Deri më tani janë regjistruar 70 votues dhe në orët e pasdites presim numër më të madh të votuesve” u shpreh Elmazi

Sipas saj gjithçka ka qenë në rregull dhe nuk ka pasur vërejtje nga përfaqësuesit e partive politike, përpos problemit teknik që u prish lampa që më pastaj u rregullua, ku të njëjtin problem e evidentuam në ditarin e ngjarjeve.

Ndryshe siç raporton TetovaSot, edhe shqiptarët kanë interesim për të votuar deri në këto momente edhe pse numri është i vogël. /TetovaSot/

.

Comments
To Top