Lajme

68 aksidente trafiku gjatë 24-orëve të fundit


Publikuar më:


68 aksidente trafiku janë shkaktuar në 24 orëshin e fundit.

34 prej tyre ishin me të lënduar, kurse 33 të tjerë me dëme materiale dhe një aksident me fatalitet.

Policia e Kosovës ka shqiptuar 376 tiketa për të gjithë shkelësit e rregullave në trafik.

To Top