Lajme

40 mijë euro për dushtualetet e FSK-së


Publikuar më:


Ministria e Forcës së Sigurisë së Kosovës do të harxhojë 39 mijë e 990 euro për “Furnizim me kontejner dushtualet” për nevojat e FSK-së.

Kjo ministri në tenderin e bërë publik gjatë muajit të kaluar, ka autorizuar operatorin ekonomik “BE NEW” L.L.C & NP.”KO.MED”, për furnizim me konenjer dhe dushtualete, transmeton Gazeta Fjala.

Kontrata me të njëjtin, pritet të nënshkruhet me datën 10 të këtij muaji.

Comments
To Top