Lajme

30 shtëpi të bllokuara totalisht nga bora në një fshat të Suharekës


Publikuar më:


Sasia e borës, sipas banorëve, ka arritur gati në një metër. Rreth 30 shtëpi janë bllokuar nga bora, dhe në rast të ndonjë nevoje emergjente, qendra e Suharekës ndodhet rreth 13km larg nga fshati.

Banorët i bëjnë apel qeverisjes lokale në Suharekë që sa më shpejt të ndërhyjnë në hapjen e rrugëve të bllokuara nga bora e madhe.

15935724-1521478501213741-953716891-n_1483719622-1664474 15909675-1521478261213765-1567029306-n_1483719621-9283747

.

Comments
To Top