Ferizaj

2244 nxënës pritet të regjistrohen në shkolla të mesme të Ferizajt


Publikuar më:


Nga sot, në bazë të kalendarit,   ka filluar  regjistrimi i  nxënësve në shkolla të mesme të Ferizajt për vitin shkollorë 2016/2017 .  Në tetë  shkolla të mesme  të Ferizajt pritet që në klasat e dhjeta  të regjistrohen 2244 nxënës.

Konkursi për paraqitjen e dokumenteve në gjimnaze  dhe shkollat  profesionale  është hapur sot (4 qershor) dhe do  të jetë i hapur deri  më 16 qershor. Shpallja e rezultateve  do të bëhet më 17.06.2016.

Konkursi për shkolla profesionale do të jetë i hapur deri më 20.06.2016 ( Faik Konica”, “Zenel Hajdini”, “ Pjetër Bogdani”,  dhe “ Çesk Zadeja” . Shpallja e rezultateve do të bëhet  më 21.06.2016.

Këto  janë shkollat ,numri i paraleleve dhe numri i nxënësve që pritet të regjistrohen në vitin shkollor 2016/2017

 

Kushtet dhe kriteret e DKA-se për regjistrimin e nxënësve në klasët e 10-ta në arsimin e mesëm të lartë për vitin shkollor 2016-2017

Comments
To Top