Lajme

​Zgjedhjet në Maqedoni do të vëzhgohen nga 4706 vëzhgues dhe 60 gazetarë të huaj


Publikuar më:


Brenda afatit ligjor, i cili skadon në mesnatë, deri në Komisionin Qendror Zgjedhor akreditime kanë kërkuar 4047 familje dhe 659 vëzhgues të huaj.   S

ipas të dhënave të publikuara në faqen e internetit të Komisionit Shtetëror të Zgjedhjeve, vëzhguesit vendas, më të shumta janë ato të Most që do të monitorojë zgjedhjet nga 3.435 persona, ndërsa të huaj ja kryesisht nga misioni për vëzhgimin e zgjedhjeve të OSBE / ODIHR-it i cili ka akredituar 280 vëzhgues dhe 230 përkthyes.

.

Comments
To Top