Ferizaj

​ Armend Zemaj viziton të lën.duarit nga Ferizaj në QKUK


Publikuar më:


Në Emergjencën e Qendrës së Klinikës Universitare të Kosovës (QKUK) janë duke u tra.jtuar dhjetëra persona të cilët janë lën.duar nga një shpë.rthim në një lokal në Ferizaj.

Në Emergjencë tani ka shkuar edhe ministri në detyrë i Shëndetësisë, Armend Zemaj.

Ndërkohë që mjeku kujdestar në emergjencë, Agron Çitaku në konferencën për media ka treguar për gjendjen shëndetësore të të lën.duarve që janë duke u trajtuar në QKUK.

Ai tha se gjendja shën.detësore e 15 të lën.duarve është mesatarisht e rë.ndë dhe se pesë persona janë duke u tra.jtuar në sallën ope.rative.

To Top