13,06,2024

Zyrtari i shtetit të Kosovës: E kisha kthyer për një vit Enver Hoxhën në Kosovë (VIDEO)

Must Read

enver-hoxha

Drejtori i Agjencionit për Menaxhimin e Komplekseve Memoriale të Kosovës, Idriz Blakaj, ka thënë në një prononcim për Info Magazine në Klan Kosova se do ta kthente, të paktën një vit, regjimin e ish-diktatorit shqiptar Enver Hoxha edhe në Kosovë.

“Nga njëherë po them se po të kisha mundësi do ta ktheja për një vit në Kosovë, sepse hanin nuk e kish lejuar”, ka thënë Blakaj.

Këto komente Blakaj i ka dhënë duke folur për mundësinë e ndërtimit të një përmendoreje të ish-diktatorit shqiptar në Kosovë, nga një grup përkrahësish të Enver Hoxhës.

Agjencia për Menaxhimin e Komplekseve Memoriale është organ i pavarur për projektimin, ndërtimin, administrimin dhe menaxhimin e Komplekseve Memoriale.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=G_Of8t-sjik?feature=oembed]

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Në 25 vjetorin e çlirimit të Ferizajt mbahet ekspozita me fotografi “Gratë në rrugën e lirisë”

Gratë dhe vajzat e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, trimëreshat, heroinat e luftës për liri, gratë e lirisë - në...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img