22,04,2024

Xhudistët e “Kastriotit” stolisen me 10 medalje në turneun ndërkombëtarë “MIOKI OPEN” në Shkup

Must Read

Këtë të shtunë, më 29.10.2016 është  mbajtur  turneu ndërkombëtarë “MIOKI OPEN” në Shkup.

Në këtë turne morën pjesë  43 ekipe  nga 10 shtete, me mbi 500 garues.

Klubi i Xhudos “Kastrioti”  nga Ferizaj  në këtë turne mori pjesë me 18 garues nga ku  në një konkurrencë mjaft të fortë  arriti të  stoliset me 10 medalje.

Prej tyre 1 të arte, 3 të argjendta dhe 6 të bronzta.

Në këtë turne me medalje të artë u stolis  Jon Veliu, ndërsa me medalje të  argjendtë u stolisën  Leart Bibaj, Hamit Gashi dhe Fatlind Bytyqi

Në një konkurrencë  çfarë ishte në këto gara dhe numri i madh i pjesëmarrësve e që konsiderohet si një nga turnet më të forta në regjion  edhe vendi i tretë ishte një sukses për tu dëshiruar.

Në këtë konkurrencë  me medalje  te bronzta u stolisen Aldon Hetemi, Ermal Jahiri, Euron Nazifi, Erza Sadriu, Medina Bunjaku dhe Lorian Hyseni.

14915549_896921053771830_5006286246455362367_n 14925557_896920867105182_2794513641633808256_n 14595685_896920973771838_2248828167448578030_n 14906816_896920997105169_3055816963227059567_n 14633070_896921037105165_7649579317924207932_n 14581549_896920860438516_2815287979553092955_n

 

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Gjen kuletën me 320 euro, qytetari nga Ferizaj e dorëzon në polici

Një qytetar nga Ferizaj ka gjetur një portofol me para dhe ka dorëzuar atë në polici. Policia njofton se në...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img