02,12,2023

Vendet që do të mbesin pa rrymë ditëve në vijim

Must Read

largea_rryma1404141677

KDS ka njoftuar se ditëve në vijim disa qytete të Kosovës do të mbesin pa rrymë

Mitrovicë

1.Më 19,20,22,23.04.2016, në NS 110/10 kV Vushtria 2 do të shkyçet:
LP 10 kV Maxhunaj (Stabilimenti shpërndarës Maxhunaj) prej orës 09:00-12:00 dhe nga ora 15:00-18:00.
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin:  Dumnica, Samadrexha, Cicilia, Sllakovci,  Ropica, Vilanci, një pjesë e fshatit Maxhunaj.
Arsyeja:  punime në rrjetin elektrik.

2. Më 21.04.2016  në NS 110/10 kV Vushtria  2   do të shkyçet:
LP Ekstra   prej orës 08:00 – 09:00
Gjatë kësaj kohe pa energji elektrike do të mbesin vendbanimet: Pegaj, Studime dhe Sfaraçaku.
Arsyeja e shkyçjes: vendosja e shtyllave të betonit.

Gjakovë
1.Më  20.04.2016  në  TS 3510 kV Gjakova 1 do të shkyçet:
LP 10 kV Beci(80080010)    prej orës  09:00-12:00 dhe nga ora 15:00-17:00.
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: KFOR-Aeroporti, Osek Pashe, Trakaniq, Qerim, Luk-Bunare, Sopot dhe Bec.
Shkyçja bëhet për shkak të punimeve në rrjetin elektrik.

2.Më 20.04.2016  në NS 35/10 kV Lladove do të shkyçet:
Dalja 10 kV Zhegra prej orës 10:00 deri në orën 15:00.
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Zhegera, Lladova, Llashtica (një pjesë), Shurdhani, Pidiqi, Selishta, Qeliku, Haxhtë, Isufaj, Terziaj dhe Demirët.
Arsyeja: ndërrimi i izolatorëve VHD10/20kV.

Prishtinë
1.Më 20.04.2016  në  NS 220/35 kV Feronikeli prej orës 12:00-12:05 do të bëhet shkyçja e daljeve 35 kV të zbarrave I.
Gjatë kësaj kohe pa furnizim me energji elektrike do të mbesin konsumatorët  e Drenasit që furnizohen nga nënsatcioni 35/10 kV Drenasi.
Arsyeja e shkyçjes: testimi i kyçjes automatike të ndërpresit të fushës lidhëse 35kV me simulim të ndërprerjës së tensionit të furnizimit nga LP 2300 – 220kV nga NS Drenasi-220kV dhe testimi i mbrojtjes diferenciale të zbarave I – 35kV.

2.Më  20.04.2016  në  TS 35/10 kV Mazgit do të shkyçet:
Dalja 10 kV Shkabaj(15019002 )   nga ora   09:00-12:00 dhe nga ora  14:00-17:00
Gjatë kësaj kohe pa furnizim me energji elektrkie do të mbesin: Qyteti i Obiliqit (një pjesë ), Subotiqi, Mazgiti ( një pjesë ) dhe Shkabaj.
Arsyeja e shkyçjes: ngritja e një shtylle e cila është nën largerçuesin ekzistues 10kV nga kompania G3 Inxhiniering.

3.Më 20.04.2016 në NS 35/10 kV Prishtina 3  do të shkyçet:
NS 10/0.4 kV Rektorati   prej orës 17:30-18:30.
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Rektorati  dhe dy banesa afër rektoratit.
Shkyçja bëhet për shkak të kyçjes së Kohavision-it në rrjetin elektrik.

- Advertisement -spot_img
Të fundit

10 fermerë përfitojnë fidaneve të arrave dhe sistemin e ujitjes pikë-pikë

Drejtoria e Bujqësisë dhe Pylltarisë, paraditen e sotme, shpërndau fidanet e arrave dhe sistemin e ujitjes pikë-pikë për 10...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img