04,03,2024

Vendbanimet që do të mbesin pa rrymë në dy ditët në vijim

Must Read

largea_rryma1404141677

KEDS ka paralajmëruar se nesër dhe pasnesër disa lokacione të Pejës, Prishtinës, Ferizajt, Mitrovicës e Prizrenit do të mbesin pa energji elektrike.

Më poshtë i keni lokacionet që do të kenë ndërprerje energjetike, transmeton Koha.net.

Pejë
1.Më 09.04.2016, në NS 110/35/10 kV Peja 1 prej orës 09:00 deri ne ora 11:00 do të ketë shkyçje totale.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: rr.Pionerëve, rr.Muharrem Shala, rr.Sanitasi, rr.Vllaznim-bashkimi, rr.17 Nëntori, rr.2 Korriku, lagjjet Jarina dhe Asllanqeshma, Spitali, Gjimnazi, Kisha Ortodokse, Kfori Italian, Kisha Katolike, ambullanta stomatologjike , Dukagjini 1, Dukagjini 2, Llazi, Shtupeqi i Madh, Reka e Allages, Llotova, Pepaj, Koshutan, Shkreli, Dugaive, Boge, Stankaj, Hagjaj, Kuqishta,Guri i Kuq, Drelaj, Unior Aqua Drelaj, Drelaj, Fabrika e djathit, Malaj, Shtupeqi i Vogel, objekti i KEDS-it (Sherbimi Teknik), rr.Elez Geci, rr.Agim Selmanaj, Isniqi (nje pjese), Hulaj, gurthyesi Likaj, pompa e benzines Dekor, Hotel Eliza, Pushimorja, Hotel Kuqi, Manastiri i Deçanit, Metaliku, HC Lumbardhi, Tomoc, Prekalla, Llukavci, Prigoda, Lubova, Dobrusha, Staraderani, Ruhoti, Kashica, Zabllaqi, Zallqi, Dreja, Koshi, Gusari, Tuqepi, Osojani, Polana, Paleva, Trofta, Fabrika e Birrës Peja, Fabrika e Baterive, Devolli Company dhe Gacaferri.
Shkyçja behet për shkak të demontimit të ndarësit Q1 ( gjatësor).

2. Më 08.04.2016 në NS 110/10(20) kV Istog do të shkyçet:

• LP 10 kV Pompat(54000004) prej orës 10:00 deri në orën 14:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Radusha, Gateri, Graniti, Pompat e ujit. Arsyeja: ndërrimi i ormanit te konsumatori 6/6.

3. Më 08.04.2016, në NS 110/10 kV Peja 2 do të shkyçet:
• LP 10 kV Loxha prej orës 10:00 deri në orën 16:00.
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Loxha, Lybeniqi, Raushiqi, Graboc dhe Zagermë. Arsyeja: ndërrimi i shtyllave të thyera të tensionit të lartë.

Prishtinë

1.Më 08.04.2016 ne NS 35/10 kV Parku i Biznesit do të shkyçet:

• Dalja 10 kV Komorani prej orës 09:00 deri në orën 12:00 dhe nga ora 15:00 deri në orën 16:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Komorani (një pjesë), Lagja e re e Komoranit dhe Zabeli i Lartë. Arsyeja: Realizimi i punimeve sipas projektit të ZPRRD 2015.

Mitrovicë

1. Më 09,10,11,12,13,14,15,16.04.2016, në NS 110/10 kV Vushtria 2 do të shkyçet:

• LP 10 kV Maxhunaj(Stabilimenti shperndares Maxhunaj) prej orës 09:00-12:00 dhe nga ora 15:00-18:00.
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Dumnica, Samadrexha, Cicilia, Sllakovci, Ropica, Vilanci, një pjesë e Maxhunajt. Arsyeja: punime në rrjetin elektrik.

Ferizaj

1.Më 08.04.2016 në NS 35/10 kV Kaçanik do të shkyçet:

• Dalja 10 kV Kaçaniku i Vjetër , prej orës 10:00 deri në orën 16:00.
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Kaçaniku i Vjetër, Stagova, Begraca, Doganaj, Elezaj, Duraj, Rakaj, Mulliri R.Vishi dhe Fusha e Pajtimit.
Shkyçja bëhet për shkak të punimeve në LP 10 kV me humbje më të mëdha teknike ( ndërrimi i shtyllave, izolatorëve, konzollave dhe ndërrimi i përçuesit ).

Prizren

1.Më 08.04.2016 në NS 110/10 kV Theranda do të shkyçet:

• Dalja 10 kV Budakova (32000008) prej orës 10:00 deri 12:00.
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Reqan, Muhlan, Greiqec, Budakova, Vershec , Papazi, Dardhishte e Ulët, Dardhishtë e Epërme, Dragaqinë, Stravoqinë, Pishina Solidi, Vllëzerit Morina(Reqan) dhe Gurthyesi Seti Sllapuzhan. Shkaku i shkyçjes: përforcimi i një shtylle 10 kV.

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Arrestohet një person për falsifikim të parasë në Ferizaj 

Me datën 28.02.2024, rreth orës 23:00 policia e stacionit në Ferizaj ka pranuar një informacion se në një lokal,...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img