21,02,2024

Vazhdon dhuna ndaj ‘Grupit të Kumanovës’ (Video)

Must Read

Avokati Mefail Arsllani thekson nevojën e bojkotimit të seancave gjyqësore në rast se vazhdon dhuna ndaj të akuzuarve.

“Duhet ta cekë që në seancën e kaluar, pas një kohe vazhdojnë maltretimit ndaj grupit, konkretisht ndaj klientit tim Valdet Zekaj. Për rastin e njoftuam edhe trupin gjykues edhe prokurorinë, duke kërkuar që në të ardhmen të merren masa dhe ndërpritet kjo dhunë e cila bëhet ndaj pjesëtarëve të grupit të Kumanovës”, deklaroi avokati Mefail Arsllani.

.

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Diskutohet orari i barnatoreve për qytetin e Ferizajt

Sot është mbajtur konsultimi publik për plotësim-ndryshimin e Rregullores për caktimin e orarit të punës së veprimtarive afariste dhe...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img