30,05,2024

Valon Ramadani zgjedhet kryetar i Qendrës së Lëvizjes VETËVENDOSJE! në Ferizaj

Must Read

Ferizaj.01.07.2018. Gjatë ditës së sotme, Qendra e Lëvizjes VETËVENDOSJE! në Ferizaj mbajti zgjedhjet e brendshme për kryetar të Qendrës.
Në një proces zgjedhor gjithëpërfshirës, demokratik ku të gjithë anëtarët e Lëvizjes nga komuna e Ferizajt kanë pasur të drejtën dhe mundësinë që përmes parimit “Një anëtarë një votë” të shprehin vullnetin e tyre për kryetarin e ardhshëm të Qendrës së Lëvizjes VETËVENDOSJE! në Ferizaj.
Në njëzetë vendvotime të hapura gjithandej komunës së Ferizajt, me një pjesëmarrje të madhe dhe në garë pozitive e bashkëpunimi, anëtarët e Lëvizjes kanë pasur mundësi të zgjedhin në mes të dy kandidatëve: Enver Bajramit dhe Valon Ramadanit.
Ky proces zgjedhor dëshmoi edhe njëherë demokracinë e pashembullt në organizatën tonë, rolin dhe rëndësinë që ka aktivisti, sikurse që shfaqi entuziazmin e lartë në mesin e anëtarëve për zgjerimin dhe rritjen e Lëvizjes VETËVENDOSJE! edhe në Ferizaj si kudo në Kosovë.
Pas përfundimit të votimit dhe numërimit të votave, KZAQ, qendra në Ferizaj njofton të gjithë anëtarët e Lëvizjes dhe mbështetësit e saj, se kryetar i Qendrës së Lëvizjes VETËVENDOSJE! në Ferizaj, me shumicë votash u zgjodh Valon Ramadani.
KZAQ vlerëson lartë mbarëvajtjen e procesit zgjedhor, në të cilin u arritën standarde të reja të proceseve zgjedhore brenda organizatës. Falënderojmë të gjithë anëtarët e aktivistët për pjesëmarrjen dhe angazhimin e tyre, por edhe kandidatët që me angazhimin e tyre dëshmuan përkushtim të madh prej aktivistësh që Qendra e Lëvizjes VETËVENDOSJE! në Ferizaj të jetë edhe më e fuqishme në të ardhmen, thuhet në njoftimin lëshuar nga Vetëvendosje, Qendra në Ferizaj.

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Arrestohet një person në Ferizaj, i dyshuar se ka kryer rrëmbim të një personi në Fushë Kosovë

Me datë 25.05.2024 rreth orës 09:35 policia rajonale e Ferizajt ka pranuar një informatë me telefon nga një femër...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img