04,03,2024

Uji mbulon urën, bllokohet rruga Mirushë-Gurbardh (Foto)

Must Read

Niveli i ujit është rritur dukshëm dhe në disa vende lumi Mirusha ka dalë nga shtrati – kryesisht në ara dhe livadhe, si në Banjë, Malishevë, Mirushë, dhe vende tjera. Mirë, nuk ka bllokim të rrugëve në vende tjera.

Ekipet emergjente dhe ato të sigurisë janë në terren dhe në gjendje gatishmëria, ndërsa Policia e Kosovës ka venduar shiritat në rrugën Mirushë-Gurbardh, duke mos lejuar që të rrezikojnë vozitësit.

Sipas Drejtorisë për Mbrojtje dhe Shpëtim në Komunën e Malishevës, të gjitha ekipet e emergjencës do të jenë në gatishmëri, ndërsa situata aktuale, përjashtuar një rrugë, është normale dhe të gjitha rrugët tjera të hapura dhe nuk ka depërtim të ujit në shtëpi banimi. Kjo situatë varet nga reshjet atmosferike.

ujitq

.

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Arrestohet një person për falsifikim të parasë në Ferizaj 

Me datën 28.02.2024, rreth orës 23:00 policia e stacionit në Ferizaj ka pranuar një informacion se në një lokal,...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img