20,02,2024

Termokosi s’e ndal ngrohjen as në temperaturë 24 gradë

Must Read

termokosi-8506_1460151256-4149092

Ka ditë që është kërkuar të ndalet ngrohja nga Termokosi, por kjo ndërmarrje komunale ka deklaruar se procedurat janë të ndërlikuara dhe se sezoni ngrohës përfundon më 15 prill.

Derisa në “Termokos” thonë se është e vështirë të ndalet ngrohja për shkak të koordinimit me KEK’un, në korporatën energjetike kanë thënë se mjafton një telefonatë nga udhëheqësit e ngrohtores “Termokos”.

Sidoqoftë, mbetet të shihet se sa do t’i faturojë Termokos’i qytetarët për ngrohjen e panevojshme.

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Diskutohet orari i barnatoreve për qytetin e Ferizajt

Sot është mbajtur konsultimi publik për plotësim-ndryshimin e Rregullores për caktimin e orarit të punës së veprimtarive afariste dhe...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img