14,07,2024

Të hënën mbahet mbledhja e Kryesisë së Kuvendit

Must Read

kryesia_9421

Kuvendi i Kosovës ka paralajmëruar se të hënën mbahet mbledhja e Kryesisë së Kuvendit të Republikës së Kosovës me kryetarët e grupeve parlamentare.

Rendi i ditës për këtë mbledhje do të jetë miratimi i procesverbalit nga mbledhja e mëparshme, përgatitjet për seancën plenare dhe shqyrtimi i propozimeve dhe i kërkesave. /KosovaPress/

 

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Ferizaj – komunë e tretë me numrin më të madh të banorëve në Kosovë

109,345 është numri i banorëve të Komunës së Ferizajt, statistikë e publikuar sot nga Agjencia e Statistikave të Kosovës...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img