23,02,2024

Syri i Shqiponjës shpallë Konkurs – 7 vende të lira pune

Must Read

Kompania e Sigurimit Fizik SYRI I SHQIPONJËS Sh.p.k ofron mundësi punësimi për këto pozita:

 Pozita:

Teknik Instalues – 2 vende pune

Ofrimi i punësimit: Punësim i menjëhershëm Kualifikimet dhe aftësitë e përgjithshme që kërkohen nga kandidatët:

– Të kenë të përfunduar minimum shkollën e mesme,

– Aftësi të mira kompjuterike

– Përvojë pune një vjeçare në montimin e alarmeve dhe kamerave;

– Të kenë patentë shoferi valid, kategoria B;

– Mos të kenë qenë të dënuar apo ndjekur penalisht;

– Aftësi të shkëlqyeshme të komunikimit, raportimit dhe qasjes në punë;

– Aftësi për të punuar në situata stresuese;

– Aftësi për të punuar i pavarur si dhe në punë ekipore në ambient dinamik.

Pozita:

Operator/e i/e mbikëqyrjes elektronike – 1 mashkull, 1 femër

 

Ofrimi i punësimit:

Punësim i menjëhershëm Kualifikimet dhe aftësitë e përgjithshme që kërkohen nga kandidatët:

– Të kenë te përfunduar minimum shkollën e mesme,

– Aftësi të mira kompjuterike

– Mos të kenë qenë të dënuar apo ndjekur penalisht;

– Aftësi të shkëlqyeshme të komunikimit, raportimit dhe qasjes në punë;

– Aftësi për të punuar në situata stresuese;

– Aftësi për të punuar i pavarur si dhe në punë ekipore në ambient dinamik.

Pozita:

Agjent Marketingu

– 1 person

Kushtet e punës dhe beneficionet tjera janë mjaft atraktive për ketë pozitë.

Kualifikimet dhe aftësitë e përgjithshme që kërkohen nga kandidatët:

– Te kenë te përfunduar minimum shkollën e mesme,

– Të mos jenë të dënuar apo ndjekur penalisht;

– Të kenë patentë shoferi valid, kategoria B;

– Aftësi të shkëlqyeshme të komunikimit, raportimit dhe qasjes në punë;

– Aftësi për të punuar në situata stresuese;

– Aftësi për të punuar i pavarur si dhe në punë ekipore në ambient dinamik.

Pozita:

 Patrulla Mobile

– 2 vende pune

Ofrimi i punësimit: Punësim i menjëhershëm

– përparësi kanë personat e licencuar për sigurim fizik nga Ministria e Punëve të Brendshme.

Kualifikimet dhe aftësitë e përgjithshme që kërkohen nga kandidatët:

– Te kenë te përfunduar minimum shkollën e mesme,

– Mos te kenë qenë të dënuar apo ndjekur penalisht;

– Të kenë patentë shoferi valid, kategoria B;

– Aftësi të shkëlqyeshme të komunikimit, raportimit dhe qasjes në punë;

– Aftësi për të punuar në situata stresuese;

– Aftësi për të punuar i pavarur si dhe në punë ekipore në ambient dinamik.

Kandidatët e interesuar mund të lajmërohen çdo ditë pune prej orës 09:30 në zyrën Qendrore të kompanisë, adresa: Rr. Ramadan Sylejmani, përballë Eurogomës, Kati I, ose i dërgoni CV-të përmes postës elektronike në e-mail adresën: info@syriishqiponjes.com.

Afati për aplikim është i hapur deri me datën 15.11.2016, ora 17:00. JU MIREPRESIM!
http://syriishqiponjes.com/ 

- Advertisement -spot_img
Të fundit

34 mësimdhënës nga Ferizaj, certifikohen në kuadër të projektit të BE-së

34 mësimdhënës nga 3 shkolla të Ferizajt, u certifikuan në kuadër të projektit KosEd. Kryetari i Komunës së Ferizajt, Agim...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img