13,06,2024

Sylejman Selimi nuk e deklaroi pasurinë

Must Read

selimi-690x380

Agjencia Kundër Korrupsionit ka bërë me dije se më shumë se 99  përqind e zyrtarëve të lartë public e kanë deklaruar pasurinë e tyre komfor Ligjit për Deklarimin e Pasurisë, duke përmbyllur kështu procesin një mujor të deklarimit të rregulltë vjetor të pasurisë së zyrtarëve të lartë publik.

Mirëpo ish ambasadori i Kosovës në Shqipëri, tani i dënuar për rastin “Drenica”, Sylejman Selimi është në listën e zyrtarëve që nuk e kanë bërë këtë gjë.

Në linkun e mëposhtëm mund t`i shihni emrat e zyrtarëve që nuk e deklaruan pasurinë: http://www.akk-ks.org/sq/lajmet/Me-shume-se-99-e-zyrtareve-e-deklaruan-pasurine-918

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Në 25 vjetorin e çlirimit të Ferizajt mbahet ekspozita me fotografi “Gratë në rrugën e lirisë”

Gratë dhe vajzat e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, trimëreshat, heroinat e luftës për liri, gratë e lirisë - në...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img