07,12,2023

Sot seanca kundër të akuzuarve që ndihmuan “Grupin e Kumanovës”

Must Read

225272

Të dyshuarit që u arrestuan në aksionin “Vetëtima” që u realizua në tetorin e vitit të kaluar nga ana e MPB-së, gjenden nën dyshime se i kanë dhënë përkrahje logjistike “Grupit të Kumanovës”.

Nëntë persona që janë të dyshuar për përkrahjen logjistike të grupit të dyshuar për ngjarjet në karakollin në Goshincë dhe për sulmin e armatosur në Lagjen e Trimave në Kumanovë , sot do të nxirren para Gjykatës Penale në një seancë të hapur për vlerësimin e aktakuzës.

Ashtu si informoi atëherë MPB të dyshuarit nuk kanë qenë pjesëmarrës direkt në ngjarjet në karakollin në Goshincë dhe në sulmet në Lagjen e Trimave, por kanë realizuar vetëm kontakte me telefon duke i dhënë përkrahje logjistike.

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Nënshkruhet marrëveshja për ndërtimin e Qendrës së Mjekësisë Familjare në Prelez të Muhaxherve

Gajtë ditës së sotme kryetari i Ferizajt Agim Aliu ka nënshkruar një marrëveshje me shoqatën "Qëndresa Kosovare" për...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img