17,04,2024

Shtyhet seanca e xhihadistëve, mungon një anëtar i trupit gjykues

Must Read

seanca

Seanca gjyqësore për të ashtuquajturit “xhihadistë” është shtyrë për shkak se mungonte një prej anëtarëve të trupit gjykues. Gjyqtari Fran Prendi ka munguar për arsye shëndetësore.

Sot në seancën ndaj “xhihadistëve” pritej edhe mbrojtja për të pandehurit Verdi Morava dhe Orion Reçi.

Më pas gjykata do të jepte vendimin pas paraqitjes së mbrojtjes së dy të pandehurve. Seanca e radhës do të mbahet në datën 3 maj.

 

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Në Ferizaj u shënua 16 Prilli-Dita e të Zhdukurve me Dhunë

Me rastin e 16 Prillit - Ditës të të Zhdukurve me Dhunë në Komunën e Ferizajt, Komuna e Ferizajt...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img