03,06,2023

Shqipëria në “Panama Papers”, dalin të dhënat e para

Must Read

Untvvvvvvitled

Një hartë e publikuar në skandalin “Panama papers” ka zbuluar të dhëna për fshehjen e pasurive për nga çdo shtet. Nga Shqipëria rezulton se se ka dy kompani , 3 perfitues dhe 22 pronare aksionesh ne parajsen fiskale te zbuluar. Të dhënat zbulohen nëse klikon mbi Shqipërinë. Personat që kanë fshehur pasurinë në zonat offshore pritet të publikohen së shpejti në media, pasi mbi 11 milion dokumenta do të bëhen publike.

- Advertisement -spot_img
Të fundit

 I mituri në Ferizaj theret me thikë në kokë, i dyshuar një moshatar i tij

Një ngjarje e rëndë ka ndodhur dje në fshatin Mirash të Ferizajt, ku një person i mitur ka mbetur...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img