14,07,2024

Shpërthen Berisha dhe kërcënon nga Parlamenti: Të armatosen të gjithë, gjeni vrimë miu të futeni

Must Read

saliberisha

Berisha bëri thirrje nga Kuvendi që të armatosen të gjithë qytetarët për të mbrojtur vetën e tyre nga këto që ai i konsideroi banda të organizuar krimi.

“Të armatosen për të mbrojtur veten, se nuk ka asnjë siguri në këtë vend. Iu bëj thirrje në qoftë se ju organizatë kriminale mendoni të terrorizoni opozitën dhe qytetarët me bandat tuaja, ju garantoj se janë të gatshëm tua kthejnë dhe ju të mos gjeni vrimë miu ku të futeni. Të armatosen të gjithë qytetarët që duan të mbrojë veten e tyre, të sjellim urgjent ligjin, në organizatë kriminale nuk ka siguri, nuk qetësi. Këta këtu që hidhen, sigurisht hidhen sepse janë me banda sigurinë ua japin bandat.”, tha ai.

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Ferizaj – komunë e tretë me numrin më të madh të banorëve në Kosovë

109,345 është numri i banorëve të Komunës së Ferizajt, statistikë e publikuar sot nga Agjencia e Statistikave të Kosovës...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img