22,06,2024

Shpërndahen pako ushqimore për familjet në nevojë

Must Read

Drejtoria e Shëndetësisë dhe Mirëqenies Sociale në koordinim me Organizatën “Qatar Charity” ka shpërndarë 300 pako për familet me gjendje të rënduar sociale, me ç’rast janë përfshirë të gjitha kategoritë në nevojë.

Drejtori i DSHMS-së, Dr. Kemajl Emini, me këtë rast falenderoj organizatën “Qatar Charity” dhe popullin e Katarit për mbështetjen e vazhdueshme dhe bashkëpunimin konstruktiv, ndër vite.

Kjo mbështetje është tejet e mirëpritur në prag të muajit të shenjtë të Ramazanit.

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Miratohet Korniza Afatmesme Buxhetore për vitin 2025-2027

Këtë të enjte është mbajtur mbledhja e Kuvendit të Komunës e kryesuar nga Kryesuesi i Kuvendit të Komunës, Xhavit...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img