Ferizaj

Shkolla e Arteve “Çesk Zadeja”, mbajti koncert në Ferizaj


Publikuar më:


Orkestra Frymore e Filarmonisë së Kosovës, bashke më shkollën e arteve “Çesk Zadeja”, kanë mbajtur koncert në teatrin e qytetit “Adriana”, në Ferizaj.

Në këtë̈ aktivitet kulturorë ka marrë pjesë drejtorja e Kulturës, Rinisë dhe Sportit në Komunën e Ferizajt Xhemile Murati-Shabani, drejtori i  Arsimit Afrim Llabjani,  zyrtarë komunal, drejtues të shkollës si dhe mysafirë të tjerë.

Shënimi i ditës së shkollës së arteve u bë në kuadër të ‘Ditëve të Kulturës”.

To Top