Ferizaj

Sevdije Ramadanit nga Hani i Elezit i duhet ndihmë për transplant të mushkrive


Publikuar më:


Sevdije Ramadanit (Huneli) nga  fshati Rezhancë Komuna Hani i Elezit 34 vjeçare, nënë e 3 fëmijëve vuan nga sëmundja e Fibrosis  pulmonum idiopatica, e cila eshte e sëmurë prej 2 vitesh. Pas shumë kontrollash dhe referencës së pulomolugut ajo duhet ti nnshtrohet  një ndërhyrjeje per transplant në spitalin e Kroacisë, pasi në Kosovëë nuk kryhet ky aoperacion.

Apeli, udhëzimi i mjekut,  çmimi i operacionit në Kroaci  dhe llogaria bankare e Sevdije Ramadanit në vazhdim:

APEL PËR NDIHMË..!

E dashur Diaspor të dashur Qytetar, vendas ane e kënd vendit tonë!

Me anë të këtij apeli  ju ftojmë për t’i dalur në ndihmë Sevdije Ramadanit (Huneli) nga  fshati Rezhancë Komuna Hani i Elezit 34 vjeçare, nënë e 3 fëmijëve. Sevdija vuan nga sëmundja e Fibrosis  pulmonum idiopatica, e cila eshte e sëmuar qe 2 vite, ku  tash më do ti nënshtrohet  një ndërhyrjeje per translant në spitalin e Kroacisë,

Kerkesa e familjarëve  është shumë e arsyeshme dhe lusim të na dilni në ndihme me aq sa janë mundësit e juaja.

Me qenë se të gjitha këto harxhime paraqesin barrë të rëndë dhe të papërballueshme për familjen Ramadani (Huneli). Familja Ramadani-Huneli i drejtohet me kërkesë të gjithë njerëzve të vullnetit të mirë që t’i dalin në ndihmë për shërimin sajë.

Vetëm operimi i saj kushton 13.363.23 Euro.

Për informata më të hollësishme mund të kontaktoni të familjaret e Sevdije Ramadani (Huneli) përmes telefonit +383 (0) 045437277

Familja Ramadani (Huneli) nga Hani i Elezit (Rezhancë)  i falënderojnë të gjithë kontribuesit, duke e lutur Zotin fuqiplotë t’i shpërblejë me të mirat e tij.

——————————————————————————————————–

Llogaria bankare Sevdije Ramadani:

Nr i xhirollogarisë: NLB_Banka

XK051703018603058493

Më poshtë i keni fotot e bashkangjitura,,!

Ju faleminderit për ndihmën tuaj sinqerisht Familja Ramadani (Huneli)

To Top