20,05,2024

Seriali “ Çka ka shpija“ ja mësyn Ferizajt

Must Read

Aktoret e Serialit më të shikuar në Kosovë, sot morën rrugën për një qytet tjetër dhe me një ide tjetër për të vazhduar punën e xhirimeve të serialit.
Ata nuk na tregun diçka konkretisht por than që shumë shpejt do kemi një Imazh të ri dhe aktor tjeë që do bashkangjiten me ta.
Deri sa të perfundojnë të gjitha, nuk do të me dije se çfarë po ndodh.
Ata ditët e fundit po shihen shpesh në një lokale nate të quajtur “ Bllablla Pub” në Ferizaj.

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Caktohen dy ditët se kur do të mbahet testi i Arritshmërisë

Mbi 23 mijë nxënës më datë 25 dhe 28 qershor do t’i nënshtrohen testit të Arritshmërisë. Këtë vit shpërndarja...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img