27,02,2024

Samiti i Diasporës në Shqipëri, publikohet programi

Must Read
Panairi “Diaspora – investimet dhe punësimi”

Samiti do të mbledhë shumë individë të shquar nga fusha të ndryshme, drejtues dhe përfaqësues të organizatave të ndryshme të diasporës nga e gjithë bota. Samiti do të mbledhë shqiptarë nga 50 vendet e botës, përfshirë emigrantë para dhe pas komunizmit.

Organizatorët e Samiti tani kanë publikuar programin – me të gjitha aktivitet që do të zhvillohen, panelët dhe panelistët. Janë gjithsej tetë (8) panele me panelistë të njohur për punën e tyre me Diasporën – qoftë shqiptare – qoftë të huaj.

Të pranishëm nga Kosova do të jenë përfaqësues të Ministrisë së Diasporës, Ministri i Kosovës për Punë të Jashtme, Enver Hoxhaj, dhe organizata jo-qeveritare Germin.

Dita e tretë e Samiti do t’i kushtohet dy vizitave me karakter kulturor (Tiranë, Durrës, Krujë, Shkodër dhe Berat).

Për më shumë klikoni në këtë link për ta parë programin.

.

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Sekuestrohen rreth 20 mijë euro mall i dyshuar si kontrabandë

Janë sekuestruar mallra me vlerë rreth 20 mijë euro brenda një automjeti, nga Njësia e TASK FORC-ës -Lindje, e...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img