21,02,2024

Sadri Ferati: Vetëvendosje ka paragjykuar për rastin e Astrit Deharit

Must Read
Sadri Ferati

“Po bashkëndiejmë me familjen e tij dhe me Vetëvendosjen”.

Ai në Info Magazine të Klan Kosovës ka thënë se “politika duhet të qëndrojë pa reaguar derisa të dalin ekspertët me raportet finale nga ekspertiza”.

“Familja duhet ta ketë ekspertin e pavarur gjatë analizave dhe nuk duhet asnjëherë të politizohet rasti. Nuk duhet të bëjmë garë se kush më tepër po ndien dhimbje”.

“Kam pasur rastin që pikërisht nga përfaqësues të Vetëvendosjes të dëgjoj fjalët e para lidhur me rastin, e më pas kur ka rrjedhur një incizim, përfaqësuesit e Vetëvendosjes kanë reaguar kundër atyre të dhënave”.

Ferati ka thënë se “Vetëvendosje ka paragjykuar”.

“E gjithë kjo, nëse po shfrytëzohet për të krijuar një mjegull, po përgatitet një qëndrim jo korrekt. Kushdo që ka qenë jo-kompetent dhe ka pasur deklaratë se çfarë ka ndodhur, ka gabuar duke folur”.

.

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Diskutohet orari i barnatoreve për qytetin e Ferizajt

Sot është mbajtur konsultimi publik për plotësim-ndryshimin e Rregullores për caktimin e orarit të punës së veprimtarive afariste dhe...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img