14,07,2024

Sa para do të përfitoj Kosova nga shteti i Hungarise?

Must Read

mf-01-4-690x380_1461243736-131390

Ministri i Financave Avdullah Hoti priti sot në takim një delegacionin të Qeverisë së Hungarisë, të kryesuar nga nënsekretarja e Ministrisë së Punëve të Jashtme dhe Tregtisë së Hungarisë Petra Pana.
Në këtë takim morri pjesë edhe ambasadori hungarez në Prishtinë László MÁRKUSZ.

Në takim, të dyja palët u dakorduan për një Marrëveshje Kornizë në vlerë prej 61 milionë euro për financimin e projekteve të ndryshme për zhvillim.

 

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Ferizaj – komunë e tretë me numrin më të madh të banorëve në Kosovë

109,345 është numri i banorëve të Komunës së Ferizajt, statistikë e publikuar sot nga Agjencia e Statistikave të Kosovës...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img