20,05,2024

Rusia mohon të ketë gisht në helmimet në Britani

Must Read

Rusia është e shqetësuar për shkak të rastit të dytë të helmimit me agjent nervor në Britani, deklaroi sot zëdhënësi i Kremlinit Dmitrij Peskov.
Ai ka thënë se Rusia nuk ka të bëjë me asnjërin nga dy rastet e helmimit dhe vazhdon të mohojë kategorikisht një gjë të tillë të asaj që ka ndodhur në Londër, transmeton AP.

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Caktohen dy ditët se kur do të mbahet testi i Arritshmërisë

Mbi 23 mijë nxënës më datë 25 dhe 28 qershor do t’i nënshtrohen testit të Arritshmërisë. Këtë vit shpërndarja...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img